Home Zincare Nichelare Stanare Imagini Contact

Nichelare

S.C. EDREX PROD COM S.R.L, este infiintata in 1991 si are ca obiect de activitate acoperiri metalice de protectie anticoroziva prin zincare, nichelare, cromare si brunare. In cei peste 15 ani de activitate am reusit sa ne impunem  prin profesionalism si seriozitate.

Clientii nostri sunt firme renumite din tara si strainatate, carora le acordam toata priceperea noastra. Serviciile oferite sunt orientate catre client si incercam mereu sa depasim asteptarile, detectand si corectand toate neconformitatile, prin eliminarea riscurilor. Permanenta grija fata de mediu ne face sa reducem la minim efectele tehnologiilor noastre.

Filozofia noastra consta in oferirea de solutii complete pentru clientii nostri in domeniul zincarii, nichelarii si cromarii.

Pozitia companiei pe piata este data de seriozitatea cu care tratam clientii, de profesionalismul de care dam dovada in realizarea proiectelor, de calitatea produselor pe care le realizam.

Sectia de galvanizare este dotata cu o instalatie de zincare in regim semi-automat, de ultima generatie, piesele prinzandu-se pe rame sau tamburi.

Dimensiunea bailor care pot fi tratate sunt: lungime 3200, latime 420 si inaltime 1000. Zincarea pe care o relizam poate fi electrolitica, lucioasa, slab acida cu pasivare alb albastra, galben irizat si negra.